Commercieel Medewerker Binnendienst m/v

Wij zoeken een Commercieel medewerker binnendienst, voor 40 uur in de week. Herken jij jezelf in onderstaand profiel? Dan horen wij graag van je!

 

Wat houdt het precies in?

 

Je bent de steun en toeverlaat van vier Accountmanagers bij de voorbereiding van het verkoopproces. Jij zorgt ervoor (d.m.v. geleverde rapportages) dat die Accountmanagers weten hoe vaak bestaande klanten bezocht dienen te worden en maakt hiertoe een effectieve planning. Daarnaast bereid je de afspraken voor door het aanleveren van informatie over nieuwe ontwikkelingen, actuele omzetgegevens van de klant en huidige tarieven. Ook ben je verantwoordelijk voor het oppakken van de commerciële leads binnen jouw regio.

Je bent dus de steun en toeverlaat van vier Accountmanagers bij het relatiemanagement.

Je hebt een echte spilfunctie, want je bent verantwoordelijk voor het oppakken, uitzetten én oplossen van allerlei klantgerichte onderwerpen. Hierbij hou je je o.a. bezig met de volgende zaken:

- Implementatie tarieven;

- Aanpassen van betalingstermijnen;

- IT applicaties voor de klant aanvragen;

- Commerciële disputen op facturen oplossen;

- Escalaties coördineren.

 

Dit ben jij

 

Je plant en organiseert je eigen werk uitstekend, bent resultaatgericht en stressbestendig; je gaat voor je klant door het vuur, maar wel binnen de grenzen van gemaakte afspraken. Je sociale en communicatieve vaardigheden benut jij optimaal. Je vindt het leuk om klanten telefonisch te overreden op een creatieve manier. Je vangt signalen op door goed te luisteren en speelt hier direct op in. Je bent een echte doorzetter en laat je niet snel uit het veld slaan. Ook heb je mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Engels voor contacten met internationale klanten.

Verder heb je minimaal:

- HBO-niveau;

- Commercieel inzicht ;

- Vaardigheid in het gebruik van geautomatiseerde systemen.

Be the selection!

Reageren kan via info@workselection.nl